omslag framsida

Väggkalender 2017.

Första kalendern som jag gjort, har visserligen gjort en bok till en 50 åring tidigare, min i kalenderväg är det premiär. en hel del jobb med att ta fram vika bilder som skulle användas och anpassa dessa till kalendern. urvalet var inte lätt att göra med alla bilder som fanns att välja på. Satte ihop allt i trykeriets mall och fick det så småningom riktigt bra när jag började få koll på hur programvaran fungerade och detaljerna föll på plats.

 Kalendern lades ut på Facebook och här på hemsidan, beställningar kom in och jag skickade en bestälning till tryckeriet. Allt fungerade bra och gick förhållandevis snabbt. När de färdigtrykta kalendrarna kom så upptäcktes ett tryckfel, annandag pingst var på fel datum. Tog snabbt kontakt med tryckeriet som fixade till felet och tryckte nya kalendrar utan någon kostnad för mig, men tyvärr så blev leveransen till dem sombeställt av mig lite senare än beräknat, men jag tror nog dom kom i tid för att användas som julklappar trots denna försening.

 Kalendern tryktes på 200 gramms papper i A3 format, Spiralbunden i överkant och en genomskinlig plastsida som täcker förstasidan och en pappskiva som baksida. Priset var 250:- / kalender.

 

Klicka gärna på någon av bilderna nedan för att se dem i större format.

 
 
Powered by Phoca Gallery